CocoCiència: joves que divulguen ciència

14/07/2015

cocoLogo5 (1)

CocoCiència és una associació formada per un grup d’universitaris catalans que té per objectiu apropar la ciència a tothom i impulsar la divulgació científica en català.

Al seu lloc web es podem trobar continguts agrupats en diferents disciplines, també disposa de seccions específiques com ara «El científic del mes», «Enigmes», «L’expert» i d’un joc de preguntes de ciència.

CocoCiència estimula la col·laboració mitjançant la CocoXarxa, que permet als usuaris registrats escriure entrades al blog —amb la revisió prèvia a l’estil d’una revista científica—, valorar les entrades escrites per altres membres i accedir a una xarxa privada per a usuaris.

L’equip de CocoCiència actualment està format per Ramon Viñas, Conrad Corbella, Daniel Moreno, Susanna Pérez, Jordi Morales, Albert Aparicio, Josep Puig, Marc Cárceles-Cordón i Eudald Romo.

Més informació

Clasificación: educadores estudiantes y familias investigadores bachillerato educación secundaria educación superior formación profesional todas las materias
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/bridginglearning/wp-content/themes/parallelus-vellum/single-recurso.php on line 174

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados *