Reunió de l’equip a Girona

01/07/2015

A la reunió de l’equip realitzada el 29 juny 2015 vam tenir una agenda interessant i molt intensa. Comencem discutint el focus dels articles que escriurem per presentar els resultats de la primera fase. Aquests resultats engloben les informacions proporcionades pels alumnes, les seves famílies i tutors sobre la seva participació en diferents tipus d’activitats, els aprenentatges que realitzen en les mateixes i l’ús que fan de les tecnologies de la informació i la comunicació-TIC.

Després, vam valorar el procés de recollida de dades de la segona fase, és a dir, l’aplicació dels qüestionaris sobre activitats d’aprenentatge i sobre actituds cap a la ciència i la tecnologia. També, revisem el procés d’anàlisi de les dades d’aquesta segona fase. A continuació, prenem els primers acords entorn a l’inici de la tercera fase dels projectes: la realització de les entrevistes amb alguns dels alumnes, les seves famílies i tutors.

Un altre dels temes de l’agenda va ser la planificació del congrés que organitzarem el proper any a Barcelona i en què esperem comptar amb convidats nacionals i internacionals.

Finalment, vam acordar realitzar al llarg de l’any que la presentació dels avenços dels projectes a les instàncies i institucions que col·laboren amb nosaltres i ens brinden el seu suport.

Girona, 29 juny 2015

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *

Tags