Tabletop Whale

18/01/2016

Tabletop Whale és un bloc d’il·lustracions científiques creat per Eleanor Lutz, dissenyadora i biòloga molecular de la Universitat de Washington, USA.

En Tabletop Whale es publiquen, cada dos o tres setmanes, gràfics, infografies i il·lustracions sobre ciència i tecnologia a partir de fonts científiques fiables, com llibres de text i articles d’investigació revisats per parells. Els recursos s’elaboren utilitzant programes com Photoshop i Illustrator. A causa de la gran demanda d’informació sobre com crear animacions, l’autora ofereix un tutorial del procés complet per crear les infografies en format GIF (Graphics Interchange Format).

Qualsevol persona interessada pot participar en el disseny i elaboració d’infografies, així com compartir informació sobre investigacions interessants que puguin ser usades per crear nous recursos al bloc.

Totes les infografies estan publicades sota la llicència Creative Commons, pel que poden ser utilitzades per a fins no comercials, sempre, donant crèdit a TabletopWhale.com o Eleanor Lutz.

Més informació

Classificació: educadors estudiants i famílies investigadors tots els nivells totes les matèries

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *