Space Place – Nasa

11/11/2014

Space Place és una pàgina web dissenyada especialment per a nens i mantinguda per la NASA (National Aeronautics and Space Administration), el JPL (Jet Propulsion Laboratory), el California Institute of Technology i la ITEEA (International Technology and Engineering Education Association).

A través d’aquesta pàgina s’ofereixen diversos continguts i activitats sobre temes relacionats amb l’univers, com el sistema solar, forats negres, volcans espacials, climatologia, funcionament de telescòpics, radars i altres instruments utilitzats en l’astronomia. Els materials estan organitzats en tres apartats denominats: “fer”, “jugar” i “explorar”, a través dels quals els visitants poden accedir a continguts per llegir, imprimir, jugar i interactuar amb materials com vídeos, imatges 3D, mots encreuats, trencaclosques, jocs de memòria, així com crear històries sobre viatges espacials, entre d’altres.

Es possible seguir les actualitzacions de la pàgina per mitjà de xarxes socials com Facebook i Twitter i, a més, s’ofereix l’aplicació gratuïta per a dispositius mòbils amb sistemes operatius IOS i Android. La pàgina ha rebut diversos premis com “American Library Association’s Great Web Sites for Kids” i “Parents’ Choice Award -Recommended”.

Web http://spaceplace.nasa.gov/menu/play/sp/

IMAGEN_39_NASA_SPACE_PLACE

Classificació: educadors estudiants i famílies educació infantil educació primària educació secundària ciències naturals física geologia matemàtiques tecnologia

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *