Open Education Consortium

12/09/2014

Open Education Consortium és una comunitat mundial de centenars d’institucions d’educació superior i organitzacions compromeses amb el foment de l’educació oberta i el seu impacte en l’educació global. El consorci busca promoure l’obertura com una característica de l’educació a tot el món, la qual permet l’accés ampliat a l’educació i, a la vegada, proporciona un cos de coneixements compartit en el qual es poden construir enfocaments innovadors i eficaços sobre els problemes socials d’avui.

Open Education ofereix 26658 cursos de diferents disciplines (incloent ciències naturals, física, biologia, geologia, tecnologia, química i matemàtiques). Abasta recursos, eines i pràctiques que empren un marc d’intercanvi obert per millorar l’accés i l’eficàcia educativa de tot el món. Combina l’intercanvi tradicional de coneixements amb la creació usant tecnologia del segle XXI per produir un vast conjunt de recursos educatius compartits obertament.

+ Informació

OPEN_EDUC_CONS

Classificació: educadors estudiants i famílies investigadors batxillerat educació secundària educació superior formació professional totes les matèries

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *