Open Badges

16/09/2015

Open Badges

Open Badges és un projecte de la Fundació Mozilla que proporciona un software lliure per facilitar el reconeixement de l’aprenentatge que es dóna fora de l’àmbit acadèmic mitjançant un sistema d’insígnies digitals. Una insígnia digital és el registre en línia de certes qualitats o assoliments que les persones adquireixen en diferents contexts tant presencials com virtuals. Les insígnies, a més de ser una representació visual, inclouen metadades amb diferent informació sobre el tipus d’assoliment aconseguit, com ara qui emet la insígnia o quin treball s’ha realitzat per obtenir-la.

Open Badges ofereix una infraestructura tècnica que permet a qualsevol organització o comunitat emetre insígnies. Al mateix temps, permet als usuaris obtenir i col·leccionar insígnies de diferents fonts i mostrar-les en qualsevol plataforma web: en els seus CV, perfils de xarxes socials, cercadors de feina, etc. D’aquesta manera, el projecte pretén ajudar a les persones a demostrar les seves aptituds, interessos i èxits perquè puguin accedir a una nova carrera professional o noves oportunitats educatives.

Més informació

Classificació: educadors estudiants i famílies investigadors tots els nivells totes les matèries
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/bridginglearning/wp-content/themes/parallelus-vellum/single-recurso.php on line 174

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *