Institut de la UNESCO per al Aprenentatge al llarg de Tota la Vida

14/09/2015

L’Institut de la UNESCO per a l’Aprenentatge al Llarg de Tota la Vida (UIL, per les sigles en anglès) és un centre internacional de recerca, formació i informació de la UNESCO, de caràcter no lucratiu i orientat majorment cap a la política. El seu objectiu principal és promoure la política i la pràctica de l’aprenentatge al llarg de tota la vida, reconeixent l’educació i l’aprenentatge en tots els àmbits -formal, no formal i informal. Tenint en compte l’anterior, la tasca de l’institut se centra en l’aprenentatge i l’educació d’adults, especialment en l’alfabetització com a fonament de l’aprenentatge al llarg de tota la vida i en l’educació no formal. De la mateixa manera, s’enfoca en les oportunitats alternatives d’aprenentatge dels grups marginats i desfavorits. Si bé l’institut pertany als països membres de la Unió Europea, la seva tasca també es dirigeix ​​als països en vies de desenvolupament, posant especial atenció a l’Àfrica.

El lloc web del UIL ofereix als seus visitants informació sobre els projectes, les activitats i les polítiques en què s’està treballant així com notícies relacionades amb l’institut. Així, es posa a disposició dels usuaris els informes i les revisions que es van duent a terme i altres tipus de recursos de temes relacionats amb l’aprenentatge al llarg de la vida.

Més informació

Classificació: educadors estudiants i famílies investigadors tots els nivells
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/bridginglearning/wp-content/themes/parallelus-vellum/single-recurso.php on line 174

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *