Exploratorium

29/04/2015

explo_logo_236x72

Exploratorium és un museu de ciència, art i percepció humana ubicat a San Francisco Califòrnia, Estats Units. Des de la seva fundació el 1969, el museu ofereix activitats dirigides a provar noves formes d’aprendre i, també, programes dissenyats per crear connexions entre l’educació formal i informal.

Una de les idees fonamentals de l’Exploratorium és que seguir la pròpia curiositat i fer preguntes pot conduir a increïbles moments de descoberta, aprenentatge i consciència, a més pot augmentar la capacitat per entendre com funciona el món. Igualment, es considera que jugar i divertir formen part important del procés d’aprenentatge de les persones de totes les edats.

El museu ofereix activitats i recursos tant de forma física com virtual. Al lloc web es troba informació organitzada en les següents seccions:

  • A la secció visitar s’ofereix informació sobre la ubicació del museu, els bitllets d’entrada, els horaris, l’agenda d’activitats, etc.
  • En explorar es troben activitats de ciència en línia, aplicacions (Apps), blocs, vídeos, llocs web. Aquesta secció també compta amb un cercador per tema.
  • En educació es presenten els programes formatius adreçats a estudiants i professors, com ara: desenvolupament professional, aprendre sobre aprenentatge, programes comunitaris, aprenentatge al llarg de la vida i eines per a l’ensenyament i l’aprenentatge.
  • En col·laboracions es brinda informació sobre les institucions associades i la xarxa de connexions al voltant del món.
  • En participar + donar s’indica com fer donacions, doncs Exploratorium és una organització sense ànim de lucre.
  • A la botiga s’ofereix una gran varietat d’articles que poden ser adquirits en línia, com ara kits de ciència, llibres, jocs, joguines, etc.

Més informació

Classificació: educadors estudiants i famílies investigadors tots els nivells totes les matèries
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/bridginglearning/wp-content/themes/parallelus-vellum/single-recurso.php on line 174

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *