Connected Learning Research Network

19/02/2015

connectedlearning.logo_.400

Connected Learning és una xarxa de recerca interdisciplinària. El seu treball es fonamenta en un model que concep l’aprenentatge com socialment connectat, impulsat per l’interès i orientat cap a les oportunitats educatives.

L’interès dels estudis que porta a terme la Xarxa és avançar en la comprensió de les oportunitats i riscos que plantegen les tecnologies de la informació i la comunicació en el marc d’una ecologia de mitjans digitals altament canviant. Igualment, s’interessa per la construcció de nous entorns d’aprenentatge que donin suport l’aprenentatge eficaç i l’equitat educativa. Com a programa d’investigació, Connected Learning examina l’aprenentatge que té lloc en i entre diferents contextos com el de la llar, l’escola i la cultura de parells, atenent especialment els vincles i les ruptures entre ells.

El treball de recerca que desenvolupa la Xarxa compta amb el suport de la Fundació John D. i Catherine T. MacArthur dels Estats Units.

URL http://clrn.dmlhub.net

Classificació: educadors investigadors tots els nivells
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/bridginglearning/wp-content/themes/parallelus-vellum/single-recurso.php on line 174

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *