Cities of learning

07/09/2015

cities of learning

Cities of learning és un projecte que presenta un nou concept de ciutat en el qual la formació dels joves es dóna d’acord amb les exigències del segle XXI. Amb aquest objectiu s’organitza una xarxa d’activitats en diferents emplaçaments de la ciutat que permeten aprendre i desenvolupar habilitats i competències en diversos àmbits, com per exemple un taller de robòtica. D’aquesta manera es pretén promoure un aprenentatge connectat dins i fora de l’escola, relacionat amb els interessos dels estudiants i les necessitats de la societat. A més, compta amb un sistema digital d’insignies que acrediten les activitats que els joves realitzen i el seu nivell de domini.

Cadascuna de les ciutats que desenvolupa aquest projecte, entre les quals troben Chicago o Dallas, disposa d’un lloc web propi en el qual es pot consultar la informació de les activitats disponibles. Registránte en aquesta web, disposes del teu espai personal en el que pots consultar la teva trajectoria d’activitats, les insignies aconseguides o propostes d’activitats que poden ser del teu interés.

Més informació

Classificació: estudiants i famílies batxillerat educació primària educació secundària totes les matèries
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/bridginglearning/wp-content/themes/parallelus-vellum/single-recurso.php on line 174

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *