Ambientech: ciències, tecnologia i medi ambient

24/06/2014

Ambientech és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu principal fomentar i difondre la formació en ciències i tecnologia amb un enfocament cap a la protecció del medi ambient, entenent que l’educació ambiental és una matèria transversal que ha d’incloure’s en tots els programes d’estudi destinats a l’alumnat de totes les edats.

El programa Ambientech és un portal educatiu que pretén difondre i facilitar l’aprenentatge de les ciències, la tecnologia i el medi ambient als alumnes d’educació secundària, batxillerat i cicles formatius. Aquest portal és una eina de suport per al professorat i l’alumnat que proposa treballar les ciències a l’aula mitjançant les Tics amb l’ajuda d’activitats multimèdia que inclouen animacions atractives i exercicis amb un alt nivell d’interactivitat. El programa pretén, d’una banda, aportar coneixements bàsics de ciències i tecnologia i, per una altra, mitjançant aquests coneixements conscienciar a la joventut perquè assumeixi actituds de responsabilitat amb el medi ambient. Els recursos educatius del programa s’estructuren en diferents àrees temàtiques -Terra, Aigua, Energia, Éssers vius, Materials, Salut i Societat– pensades per treballar en l’ordinador individualment o en grups de dos o tres alumnes. Cada àrea temàtica té un índex on es poden consultar totes les unitats didàctiques, els seus continguts i la seva correspondència curricular.

Per accedir a totes les activitats de Ambientech és necessari ser un usuari associat o ser membre d’un centre educatiu associat; no obstant això, al portal es troben diverses activitats d’accés gratuït.

http://bridginglearning.psyed.edu.es/wp-content/uploads/2014/06/Ambientech.png
Classificació: educadors batxillerat educació secundària formació professional ciències naturals física química tecnologia

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *