Pel·lícula “El Aula Vacía”

17/04/2015

Onze directors llatinoamericans, amb Gael García Bernal com a director creatiu, retraten l’impacte de la deserció escolar a Amèrica Llatina a través d’un llargmetratge divers i complex. L’Aula Buida és un llargmetratge de  GRADUATE XXI, una iniciativa per acabar amb la deserció escolar a secundària a Amèrica Llatina, i ha estat produït en col·laboració amb el Banc Interamericà de Desenvolupament -BID i el suport de la República de Corea.

Directors
Carlos Gaviria director colombià especialitzat en temàtiques socials. Daniel i Diego Vega destacats directors peruans. Eryk Rocha director brasiler de trajectòria internacional. Flavia Castro guionista i documentalista brasilera. Lucrecia Martel directora argentina. Mariana Chenillo, multipremiada directora mexicana. Nicolás Pereda, famós director mexicà i videoasta. Pau Fendrik, guionista i realitzador argentí. Pablo Stoll, director i docent uruguaià. Tatiana Huezo, productora i cineasta nascuda a San Salvador.

URL: http://theemptyclassroom.org/es/

La pel·lícula serà presentada a Espanya en el marc del 18º Festival de Màlaga del 17 al 26 d’abril de 2015, secció oficial “Territorio Latinoamericano”

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *

Tags