Festa del Voluntariat Ambiental en el Dia Mundial del Medi Ambient

03/06/2015

Festa del Voluntariat Ambiental-3

Al desembre de 1972, l’Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 5 de juny com a Dia Mundial del Medi Ambient per sensibilitzar l’opinió pública respecte de la necessitat de preservar i millorar el medi ambient. La data triada va ser en record al dia en què es va inaugurar, a Estocolm el 1972, la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient Humà que va portar a la creació del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA).

Amb motiu de la celebració d’aquest dia, la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) ha programat la Festa del Voluntariat Ambiental en el marc de la Setmana del Voluntariat Ambiental que es porta a terme des del 29 de maig fins al 7 de juny de 2015. Aquesta iniciativa pretén fomentar la participació ciutadana cap a la conservació de l’entorn a través del voluntariat ambiental i, alhora, donar visibilitat a les entitats que actuen en aquest àmbit.

La setmana del voluntariat ambiental està organitzada per la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya, l’Obra Social Fundació La Caixa, amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona.

Data: divendres 5 de juny
Lloc: Centre Cívic Can Deu, Plaça de la Concòrdia 5, Barcelona.

Consulta la programació

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *

Tags