Els camins de la ciència són infinits

13/11/2014

Un projecte organitzat conjuntament per la Unitat de Cultura Científica i Innovació i l’Escola de Doctorat de la Universitat de Barcelona posa en contacte estudiants de doctorat amb escoles de primària i secundària que vulguin conèixer de primera mà com és el dia a dia d’un investigador. Amb el nom de Camins infinits —perquè el coneixement no té límits—, es vol donar resposta a les preguntes que els joves i els infants es fan sobre el món de la recerca: quines circumstàncies porten algú a endinsar-se en el món de la ciència?, quin camí segueix un científic?, treballen sempre al laboratori?

L’activitat es divideix en dues parts i té un objectiu doble: apropar la recerca als alumnes i millorar les habilitats comunicatives dels joves investigadors.

La participació a Camins infinits resta oberta perquè s’hi puguin continuar sumant tots els joves investigadors que ho vulguin. A hores d’ara, hi ha una desena de centres de secundària d’arreu de Catalunya que han demanat una sessió de Camins infinits. Les inscripcions continuen obertes.

Camins infinits té el suport de la Fundació Espanyola per al Coneixement i la Tecnologia (FECYT) – Ministeri d’Economia i Competitivitat.

+ Informació

Camins-infinits-postal-caraA-def

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *

Tags