Curs gratuït sobre Cultura Oceànica adreçat al professorat de ciències

06/11/2016

emmawebsite

“From ABC to ABSeas: Ocean Literacy for all”, un curs online, obert i gratuït organitzat com a part del projecte Sea Change, un projecte finançat per la Unió Europea amb l’objectiu de canviar el punt de vista de la població respecte a la seva relació amb el mar. Aquest curs online obert (anomenat MOOC, sigles en anglès de Massive Open Online Course) va dirigit a professors/es I educadors/es de ciències europeus que vulguin ampliar els seus coneixements sobre aquesta temàtica.

L’objectiu del curs és formar al professorat sobre els mars i oceans, perquè comprenguin la seva importància i siguin conscients tant de la influència que tenen sobre nosaltres com de la influència que nosaltres tenim sobre ells. D’aquesta manera, aconseguint que professors i educadors s’interessin per la Cultura Oceànica (Ocean Literacy, en anglès) i així facilitar que aquesta arribi més fàcilment a la societat general.

El curs ha estat desenvolupat per un grup d’experts/es en el camp de l’educació marina, format per educadors experimentats, professors i investigadors. El grup proporcionarà activitats, recolzament i assessorament per poder incorporar la Cultura Oceànica als programes educatius. L’idioma del curs serà l’anglès, ja que és d’àmbit europeu, però alguns apartats del mateix, així com les activitats que se’ls oferiran per treballar la temàtica marina a classe també estaran disponibles en català i castellà.

El curs, via online, començarà el proper dia 7 de novembre de 2016.

Més informació

 

 

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *

Tags