La veu dels arbres

08/05/2014

Els dissabtes d’11 a 13 hores (durada aproximada de 2 hores)

Dates: 26 d’abril, 10, 17, 24 i 31 de maig, 7 de juny. Consultar el calendari per veure’n la disponibilitat.

Lloc:  Finca Agustí Pedro i Pons de la UB, Av. Vallvidrera, 25 – 08017 Barcelona (Com arribar-hi).

Destinataris: Adreçat al públic de totes les edats i grups escolars a partir dels 12 anys.

És un espectable de clown i muntatge audiovisual que parla de dendrocronologia, la ciència que estudia els anells de creixement dels arbres i de les plantes llenyoses. Així mateix, inclou una visita botànica guiada pel professor Ramon M. Masalles, catedràtic de Botànica de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona.

L’espectacle té com a fil conductor el paral·lelisme entre la vida d’un arbre i la d’una persona. A través del llenguatge corporal es transmet la importància d’aquests éssers vius i les valuoses informacions que amaguen els anells de creixement. Per la seva banda, la visita guiada té com a objectiu apropar la botànica al públic general i donar a conèixer aspectes rellevants d’aquesta disciplina, sovint desconeguda.

Organitza l’activitat la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de l’Àrea de Comunicació de la Universitat de Barcelona, amb el finançament del Ministeri d’Economia i Competitivitat – Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia.

L’activitat és gratuïta, però requereix inscripció prèvia tant per a centres de secundària com per a famílies: http://www.ub.edu/futursinousestudiants/veu-arbres.htm

http://bridginglearning.psyed.edu.es/wp-content/uploads/2014/05/VeuArbres.jpg
Classificació: educadors estudiants i famílies educació secundària biologia ciències naturals