L’escola Carme Auguet investiga amb nosaltres

29/10/2014

F2El 28 d’octubre de 2014 es va celebrar en el CaixaForum de Girona una trobada conjunta entre els nens, nenes i mestres de l’escola Carme Auguet i els nostres investigadors del projecte “Les experiències dels joves fora de l’escola relacionades amb la ciència i la tecnologia i el seu impacte en l’actitud cap a la ciència”.

 

En aquesta trobada, l’Ignasi Vila, la Carina Siqués, la Maria José Rochera i la Mariona Llopart van explicar als alumnes per què van decidir ser investigadors, per què és important fer recerca i en què consisteix el projecte en què estem treballant. La trobada va finalitzar amb la realització d’un taller pràctic per relacionar la ciència i la tecnologia amb activitats de la vida quotidiana.

Els alumnes de 5è i 6è de primària de l’escola Carme Auguet duran a terme al llarg d’aquest curs, sota la tutoria de les mestres de l’escola, amb el suport pedagògic per part de l’ACUP i el guiatge cientificotècnic dels nostres investigadors un projecte de recerca en el mateix àmbit on nosaltres.

F12

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *

Tags