Jornada Tecnorepte 2015

titol_tecnorepte

Tecnorepte és una iniciativa organitzada per la Universitat de Girona i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu d’aquesta activitat és situar el progrés i l’estima per la ciència i la tecnologia en un context escolar que permeti l’acostament a coneixements especialitzats en benefici de la societat.

Cada any l’equip organitzador proposa un repte tecnològic dirigit als alumnes de 3r i 4t d’ESO de les comarques de Girona. La principal característica del disseny del repte és que tingui molt present el currículum de la matèria de tecnologia, de manera que el professorat pugui implementar fàcilment a l’aula. Per 2015 el repte va consistir en la construcció d’un vehicle autopropulsat capaç de recórrer una distància de 4 metres, amb el mínim de consum energètic, de manera eficient, suportant un envàs de 100 ml ple d’aigua (sense tapar).

La presentació dels projectes realitzats pels estudiants tindrà lloc aquest proper mes de Maig a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

  • Data: Dissabte 16 Maig 2015.
  • Horari: de 9:00 a 14:00h.
  • Lloc: Escola Politècnica Superior. C / Mª Aurèlia Capmany, 61, 17071 Girona.
  • Organitza: Universitat de Girona, Generalitat de Catalunya, Escola Politècnica Superior-UdG i l’Institut de Ciences de l’Educació Josep Pallach ICE UdG.

Més informació

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *

Tags