BioBlitzBcn 2015

07/05/2015

bioblitz-generic

BioBlitz és un esdeveniment dirigit a tota la ciutadania interessada a observar i descobrir la natura urbana amb l’acompanyament de naturalistes experts. En un període de 24 hores, científics que estudien grups específics de flora i fauna, ajudats per voluntaris, buscaran identificar tots els organismes que es troben en una àrea determinada.

Els participants tindran ocasió d’esdevenir naturalistes a la zona del Parc de Montjuïc, adjacent a l’Institut Botànic de Barcelona, ​​compartint amb els especialistes les tècniques d’observació i identificació d’espècies tant de flora (algues, briòfits, líquens, plantes vasculars…) com de fauna (mol·luscs, artròpodes, amfibis, rèptils, aus, mamífers…).

Es tracta d’una activitat gratuïta. Paral·lelament es durà a terme un ampli programa d’activitats adreçat a tots els públics: tallers, visites, itineraris per fer d’exploradors i aprendre a fer recerca.

Per participar cal inscriure en alguna de les activitats o dels itineraris científics a través del web de BioBlitzBcn.

  • Data: divendres 15 i dissabte 16 maig 2015.
  • Lloc: Institut Botànic de Barcelona. Passeig del Migdia, s / n, cantonada amb Can Valero. Parc de Montjuïc. L’Institut Botànic de Barcelona es troba situat en l’actual Jardí Botànic (JBB), a dalt a la muntanya de Montjuïc. L’entrada es realitza per la porta situada a la part superior del jardí, al Passeig del Migdia.
  • Organitzen: Àrea Metropolitana de Barcelona, ​​Institut Botànic de Barcelona, ​​Museu de Ciències Naturals de Barcelona, ​​Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i Habitat Urbà.

Més informació

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *

Tags