19a Setmana de la Ciència a CosmoCaixa Barcelona

Del 18 al 23 novembre 2014 CosmoCaixa Barcelona organitza exhibicions i tallers oberts.

Programació

Exposició X Mostra del Llibre de Ciència. Del 18 al 23 de novembre de 2014

Una cita anual amb el llibre de divulgació científica. Un esdeveniment per apreciar el significat del llibre de ciència i la seva aportació a la cultura i a la formació de la nostra societat. En col·laboració amb l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i la Llibreria Laie.

Exposició  “Una base antàrtica pionera”. A partir del dissabte 22 de novembre.

CosmoCaixa acull el primer laboratori de la Base Antàrtica gràcies a la donació del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC). No et perdis l’oportunitat de veure el testimoni de la recerca que l’equip dirigit per la Dra. Josefina Castellví va dur a terme a partir del 1988 al primer laboratori de la Base Antàrtica Joan Carles I. Un tros d’història que hem restaurat per mostrar l’aportació d’aquest grup d’ investigadors en condicions inhòspites.

Taller Què s’amaga dins el gel antàrtic?. 22 i 23 de novembre de 2014. Entrada de pagament.

D’entrada, el gel marí ens sembla un ecosistema de condicions ambientals extremament dures per a la vida. Però si prenem una mostra de gel marí antàrtic, la fonem i l’observem nosaltres mateixos sota el microscopi, què veurem? Acompanya’ns, descobriràs tot el que aquest ecosistema tan peculiar amaga i t’adonaràs de per què té una importància tan cabdal en l’ecosistema global de la Terra.

Taller Pinzellades de ciència22 i 23 de novembre de 2014.

Les sales i els espais de CosmoCaixa s’omplen d’experiments! Descobriràs com la ciència i la tecnologia han revolucionat el món, aprendràs i gaudiràs dels tallers que es fan al Museu i podràs participar en alguns dels seus experiments més sorprenents i emblemàtics relacionats amb la tecnologia, l’energia, les matemàtiques, la química, l’electricitat i el so, entre altres.

 Més informació http://agenda.obrasocial.lacaixa.es/es/-/cl-19-semana-de-la-ciencia

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electronic no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *

Tags